fbpx

Joekiebal

FC Utrecht JoekieBal is kennis maken met het plezier van voetbal en bewegen voor kinderen van 2 t/m 5 jaar. In Utrecht worden kinderen ook wel ‘Joekies’ genoemd, vandaar de toepasselijke naam ‘JoekieBal’.  Wij willen ook de allerkleinste kinderen de kans geven om spelenderwijs kennis te maken met onze mooie club. Goed leren bewegen heeft een zeer positieve invloed op de ontwikkeling van kinderen.

De eerste les van FC Utrecht JoekieBal is altijd een proefles. Als u na deze les besluit niet verder te gaan met FC Utrecht JoekieBal dan hoeft u deze les niet te betalen en geen tenue aan te schaffen. 

Je kunt je kind altijd inschrijven voor JoekieBal. Het programma is zo opgebouwd, dat instromen altijd mogelijk is. Je betaalt dan natuurlijk enkel vanaf het moment dat je jouw kind hebt ingeschreven. Daarnaast is het verplicht om het unieke FC Utrecht JoekieBal tenue aan te schaffen voor €30,-.

Het programma is ontwikkeld door mensen die veel kennis hebben van sport en opvoeding. De kinderen leren op een speelse manier beter bewegen, maar ook het herkennen van kleuren en tellen komen aan bod. FC Utrecht mascotte Tiger heeft een belangrijke rol in het verhaal rondom JoekieBal. Een les duurt 60 minuten en wordt aangekleed met verschillende FC Utrecht JoekieBal uitingen en begeleid met vrolijke muziek. JoekieBal Utrecht vindt plaats in de catacombe van stadion Galgenwaard, een unieke locatie! JoekieBal on Tour vindt plaats op diverse locaties in de regio Utrecht.

De groepen worden verdeeld o.b.v. leeftijd. Kinderen van 2 en 3 jaar, met hun ouders en kinderen van 4 t/m 5 zonder hun ouders.

Praktische informatie

Bij de FC Utrecht JoekieBal wordt gewerkt met een doorlopend lidmaatschap. Iedere serie van trainingen wordt via een automatische incasso van uw rekening afgeschreven. Dit houdt in dat uw kind na het aanmelden direct is ingeschreven voor de volgende series van de FC Utrecht JoekieBal. Afmelden doe je door uw kind tijdig af te melden voor de volgende serie. Dit doet u door maximaal 14 dagen voorafgaand aan de nieuwe serie een mail te sturen naar experience@fcutrecht.nl. Vanzelfsprekend wordt een nieuwe serie tijdig aangekondigd.

Na aanmelding dien je de serie trainingen tot het einde van de serie af te nemen. Het is dus niet mogelijk om in te schrijven voor losse trainingen. Het inschrijfbedrag bedraagt bij het aanmelden het aantal trainingen die nog plaats moeten vinden van de lopende serie.

Bij het inschrijven wordt eenmalig € 0,01 van uw rekening geïncasseerd om de automatische incasso te valideren.

 

Locaties:

Utrecht (zaterdagochtend)

Data

Start: n.n.b

Tijden

Tijdstippen zijn onder voorbehoud!
09:00-10:00 2&3-jarigen (met ouders)
10:00-11:00 4-jarigen
11:00-12:00 4-/5-jarigen

Agenda

Najaar 2023

(Nog) geen evenementen gepland.

Voorjaar 2024

(Nog) geen evenementen gepland.