fbpx

FC Utrecht Voetbalkamp in Den Dolder | 31 oktober & 1 november 2024

 

Beleef tijdens een FC Utrecht Voetbalkamp hoe het is om te trainen bij de FC Utrecht Academie. Er wordt een inspirerend programma samengesteld dat jou motiveert om te werken aan jouw techniek, motoriek, mentaliteit en teamspel. Een FC Utrecht Voetbalkamp is een voetbalkamp waar jij super enthousiast vandaan komt, omdat je niet alleen beter hebt leren voetballen, maar ook beter hebt leren samenspelen, waardoor je nog meer plezier hebt in voetbal en dus beter presteert.

Iedere schoolvakantie organiseert FC Utrecht voetbalkampen, zowel in Utrecht op het eigen trainingscomplex Zoudenbalch, als in de regio. De FC Utrecht Voetbalkampen in de regio vinden plaats bij partnerclubs van FC Utrecht.

Voor wie?

De FC Utrecht Voetbalkampen zijn voor iedereen van 7 tot en met 13 jaar oud. Meiden én jongens. Veldspelers én keepers. Leuk, leerzaam en uitdagend voor elk niveau.

Wanneer ?

Donderdag 31 oktober & 1 november 2024

Tijden

Alle dagen van een FC Utrecht Voetbalkamp starten om 09:00 en zijn om 16:00 afgelopen.

Prachtig tenue

Tijdens het FC Utrecht Voetbalkamp voetballen alle deelnemers in een prachtig FC Utrecht trainingstenue. Mocht dit tenue al in je bezit zijn, dan hoef je geen € 35,- extra te betalen. Daarnaast kunt u een extra trui aanschaffen. Tijdens een FC Utrecht Voetbaldag is het tenue NIET verplicht.

De trainers

Tijdens het FC Utrecht Voetbalkamp op Zoudenbalch train je volgens het programma van de FC Utrecht Academie trainers en krijg je training van talentvolle trainers van partnerclubs die extra worden opgeleid door FC Utrecht. Bij de FC Utrecht Voetbalkampen On Tour leiden we tijdens het kamp de clubtrainers op, dit wordt altijd gedaan door een FC Utrecht Trainer. Tijdens dit kamp zijn er dus trainers van de eigen club aanwezig.

Meer dan voetbal

Tijdens de activiteiten van de FC Utrecht Experience staat voetbal centraal. Door te voetballen kun je veel meer leren dan alleen beter leren voetballen. Tijdens een FC Utrecht Voetbalkamp worden de kinderen ook gestimuleerd om zich op sociaal en persoonlijk vlak te ontwikkelen.

Persoonlijke aandacht

Er wordt tijdens het FC Utrecht voetbalkamp getraind in kleine groepen. In kleine groepen kunnen wij de spelers meer persoonlijk aandacht bieden. Dit zorgt ervoor dat wij hen meer kunnen bijbrengen op technisch en tactisch vlak, maar ook op sociaal en persoonlijk vlak.

Bevestigingsmail

Deelnemers ontvangen een bevestigingsmail bij inschrijving. Mocht u deze mail niet ontvangen vragen wij u eerst om u Ongewenste-mail box te controleren. Mocht u de mail daar ook niet in kunnen vinden vragen wij u contact op te nemen met ons via de mail: experience@fcutrecht.nl

Meld je aan!

  • D.O.S.C

  • Willem Arntszlaan 96, 3734 EJ Den Dolder
  • 31 okt & 1 nov 2024
  • Alle kinderen van 7 t/m 13 jaar

114.00

Nog 48 plekken beschikbaar

Tenue info

Het FC Utrecht Experience tenue is verplicht te dragen tijdens de FC Utrecht Voetbalkampen

De FC Utrecht Experience Sweater is optioneel bij te kopen voor de FC Utrecht Voetbalkampen