fbpx

FC Utrecht Voetbalkamp in Bunschoten-Spakenburg | 28 & 29 oktober 2024

 

Beleef tijdens een FC Utrecht Voetbalkamp hoe het is om te trainen bij de FC Utrecht Academie. Er wordt een inspirerend programma samengesteld dat jou motiveert om te werken aan jouw techniek, motoriek, mentaliteit en teamspel. Een FC Utrecht Voetbalkamp is een voetbalkamp waar jij super enthousiast vandaan komt, omdat je niet alleen beter hebt leren voetballen, maar ook beter hebt leren samenspelen, waardoor je nog meer plezier hebt in voetbal en dus beter presteert.

Voor wie ?

De FC Utrecht Voetbalkampen zijn voor iedereen van 7 tot en met 13 jaar oud. Meiden én jongens. Veldspelers én keepers. Leuk, leerzaam en uitdagend voor elk niveau.

Wanneer ?

Maandag 28 & dinsdag 29 oktober 2024

Tijden

Beide dagen van het FC Utrecht voetbalkamp beginnen om 09:00 uur en eindigen om 16:00 uur.

Prachtig tenue

Bij FC Utrecht Voetbalkampen voetballen alle deelnemers in een prachtig FC Utrecht trainingstenue. Dit tenue is aan te schaffen tijdens het inschrijven voor € 35,-. Het tenue is verplicht tijdens de trainingen van de FC Utrecht voetbalscholen! Het FC Utrecht trainingstenue is ook te gebruiken tijdens andere FC Utrecht Experience activiteiten.

Trainers

Bij de FC Utrecht Voetbalkampen wordt getraind volgens een programma van de FC Utrecht Academie onder leiding van talentvolle trainers van partnerclubs van FC Utrecht die extra worden opgeleid.

Meer dan voetbal

Tijdens de activiteiten van de FC Utrecht Experience staat voetbal centraal. Door te voetballen kunnen kinderen veel meer leren dan alleen beter leren voetballen. Tijdens de FC Utrecht voetbalkampen worden de kinderen ook gestimuleerd om zich op sociaal en persoonlijk vlak te ontwikkelen.

Persoonlijke aandacht

De kinderen worden ingedeeld op leeftijd en niveau om het voor alle deelnemers uitdagend te laten zijn. De intensieve training maken de spelers natuurlijk technisch, tactisch en fysiek beter, maar er wordt zeker ook gewerkt aan het mentale en sociale vlak.

Bevestigingsmail

Deelnemers ontvangen een bevestigingsmail bij inschrijving. Mocht u deze mail niet ontvangen vragen wij u eerst om u Ongewenste-mail box te controleren. Mocht u de mail daar ook niet in kunnen vinden vragen wij u contact op te nemen met ons via de mail: experience@fcutrecht.nl

Meld je aan!

  • IJsselmeervogels

  • Westdijk 14, 3752 AE Bunschoten-Spakenburg
  • 28 & 29 oktober 2024
  • 7 t/m 13 jaar

114.00

Nog 47 plekken beschikbaar

Tenue info

Het FC Utrecht Experience tenue is verplicht te dragen bij het FC Utrecht Voetbalkamp.

De FC Utrecht Experience Sweater is optioneel bij te kopen bij het FC Utrecht Voetbalkamp.