fbpx

FC Utrecht Voetbaldag in Leerdam | 1 november 2024

 

Beleef tijdens een FC Utrecht Voetbaldag hoe het is om te trainen bij de FC Utrecht Academie. Er wordt een inspirerend programma samengesteld dat jou motiveert om te werken aan jouw techniek, motoriek, mentaliteit en teamspel. Een FC Utrecht Voetbaldag is een dag waar jij super enthousiast vandaan komt, omdat je niet alleen beter hebt leren voetballen, maar ook beter hebt leren samenspelen, waardoor je nog meer plezier hebt in voetbal en dus beter presteert.

Voor wie ?

De FC Utrecht Voetbaldagen zijn voor iedereen van 7 tot en met 13 jaar oud. Meiden én jongens. Veldspelers én keepers. Leuk, leerzaam en uitdagend voor elk niveau.

Wanneer ?

Vrijdag 1 november 2024

Tijden

De FC Utrecht voetbaldag begint om 09:00 en is om 16:00 uur afgelopen

Prachtig tenue

Bij FC Utrecht Voetbaldagen is het mogelijk om in een prachtig FC Utrecht trainingstenue te voetballen. Dit tenue is aan te schaffen tijdens het inschrijven voor € 35,-. Het tenue is optioneel tijdens de trainingen van de FC Utrecht voetbaldagen! Het FC Utrecht trainingstenue is ook te gebruiken tijdens andere FC Utrecht Experience activiteiten. Tevens is het mogelijk om de FC Utrecht Experience sweater aan te schaffen, wel zo lekker tijdens de koudere periodes.

De trainers

Bij de FC Utrecht Voetbaldagen wordt getraind volgens een programma van de FC Utrecht Academie onder leiding van talentvolle trainers van partnerclubs van FC Utrecht die extra worden opgeleid.

Meer dan voetbal

Tijdens de activiteiten van de FC Utrecht Experience staat voetbal centraal. Door te voetballen kunnen kinderen veel meer leren dan alleen beter leren voetballen. Tijdens de FC Utrecht voetbalkampen worden de kinderen ook gestimuleerd om zich op sociaal en persoonlijk vlak te ontwikkelen.

Persoonlijke aandacht

De kinderen worden ingedeeld op leeftijd en niveau om het voor alle deelnemers uitdagend te laten zijn. De intensieve training maken de spelers natuurlijk technisch, tactisch en fysiek beter, maar er wordt zeker ook gewerkt aan het mentale en sociale vlak.

Meld je aan!

  • LRC

  • Bruininxdeelsekade 4, 4143 LM Leerdam
  • 1 november 2024
  • 7 t/m 13 jaar

64.00

Nog 48 plekken beschikbaar

Tenue info

Het FC Utrecht Experience tenue is optioneel bij te kopen op de FC Utrecht Voetbaldag.

De FC Utrecht Experience Sweater is optioneel bij te kopen op het FC Utrecht Voetbaldag.